Quantcast
ORIGINALS

Φυλή που έχει πάει οχτώ φορές ταμείο με προφητείες της, προβλέπει ότι θα τελειώσει ο κόσμος

Γιατί και πως ζουν ανάμεσά μας


President Creed · 20 Σεπτεμβρίου 2016

Μια φυλή ιθαγενών Αμερικάνων που ζει στη Βορειοανατολική Αριζόνα, η φυλή Χόπι, που έχει μια τρομερή έφεση στις προβλέψεις και τις προφητείες (οι οποίες μάλιστα εκπληρώνονται με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο) τώρα λέει ότι ένα μπλέ αστέρι θα πέσει στη γη και θα τελειώσει (και αυτός) ο κόσμος.

Στη μυθολογία των Χόπι αναφέρεται ότι η φυλή των Χόπι ανέβηκε στον κόσμο από το Φαράγγι Γκράντ Κάνυον με τη βοήθεια ανθρώπων που έμοιαζαν με μυρμύγκια

Η ινδιάνικη φυλή Χόπι έχει δομήσει μια μητριαρχική κοινωνία και σαν πολιτισμός έχουν μεγάλη ιστορία και εκτενή μυθολογία.

Το στόρι έχει ως εξής. Ο Δημιουργός ζήτησε από τον ανηψιό του να φτιάξει 7 κόσμους για να κατοικηθούν από ζωή. Έχουμε ήδη κάψει τους 3 από αυτούς, επειδή οι άνθρωποι είναι διεφθαρμένοι και ότι πιάνουν το κάνουνε σκατά. Οπότε τώρα θα καταστραφεί και ο 4ος κόσμος και η φυλή Χόπι θα φυγαδευτεί για να αναδυθεί στον επόμενο κόσμο. Αυτό θα γίνει επειδή ένα μπλέ αστέρι θα πέσει πάνω στη γη, όπως αναφέρει η εξαιρετικά έγκυρη The Sun. /

Εντάξει ρε συ Λούμπεν, τι ποσταποκαλύπτικ σιτ είναι αυτά; Έχουνε πετύχει ποτέ καμία προφητεία;

kamerasemena

 

8 προφητείες του Γέροντα Λευκού Φτερού του crew της Αρχαίας Αρκούδας των Χόπι που βγήκαν εντελώς αληθινές:

  1. “Μας έχουν προειδοποιήσει για την έλευση των ανθρώπων με λευκό δέρμα” ( Η ανακάλυψη της Αμερικής από τους Ευρωπαίους)
  2. “Η γη μας θα γίνει μάρτυρας των τροχών και των φωνών” (Η κατάκτηση της Αμερικής)
  3. “Ένα περίεργο ζώο σαν βουβάλι αλλά με μεγάλα και μακρυά κέρατα θα επικρατήσει στη γη σε μεγάλο πληθυσμό” (Η έλευση της κτηνοτροφίας και της βόσκησης των βοοειδών. Ή το αποτέλεσμα της εξάπλωσης του fast food στη σωματική υγεία των Αμερικάνων)
  4. “Τη γη θα τη διατρέχουν μεταλλικά φίδια” (Τρένα)
  5. “Η γη θα διαπερνάται από ένα τεράστιο ιστό” (Το ίντερνετς!!!)
  6. “Η γη θα διαπερνάται από ποτάμια πέτρας που από τον ήλιο θα μοιάζουν με εικόνες” (Δρόμοι)
  7. “Θα δείτε τη θάλασσα να γίνεται μαύρη και εξ’ αιτίας αυτού να πεθαίνουν πολλοί άνθρωποι” (Η διαρροή πετρελαίου στον κόλπο του Μεξικού)
  8. “Θα δείτε πολλούς νέους, οι οποίοι θα έχουν μακριά μαλλιά σαν τους δικούς μου ανθρώπους, να έρχονται και να ενώνονται με τις φυλές μας για να μάθουν τους τρόπους μας και τη σοφία μας. (Οι χίπιδες που κάνουν γυμνισμό στη Γαύδο!)

 

Η προφητεία για το τέλος του κόσμου, aka ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΚΑΤΣΙΝΑ ΠΡΟΦΕΣΙ, μιλάει ουσιαστικά για την κατατροφή του 3ου σε σειρά κόσμου. Θα καταλάβουμε ότι η φάση πηγαίνει προς το τέλος της όταν δούμε το ένατο και τελικό σημάδι της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ: θα δούμε ένα μπλε αστέρι να πέφτει στη γη. Μετά από αυτό οι Χόπι θα σταματήσουν όλες τους τις δραστηριότητες και τις τελετουργίες τους, πράγμα που θα σημάνει το τέλος του κόσμου.

κατσινα

14438819_10154544578969855_1846226278_o

Η προφητεία συνεχίζει λέγοντας ότι όταν δούμε το μπλου σταρ, τότε θα έχει σημάνει η Ημέρα Κάθαρσης και ο Λευκός Αδερφός θα έρθει στη γη, θα ψάξει να βρει τους Χόπι για να δει αν το κρατάνε ακόμα αληθινό και σέβονται τις τελετουργίες και παραδόσεις των Χόπι. Αν δεν καταφέρει ο Λευκός Αδερφός να βρει αδιάφθορους ανθρώπους ο κόσμος θα τελειώσει και όλοι θα πεθάνουν.

 

Και ζήσανε αυτοί καλά, κι εμείς καλύτερα.

The apocalypse upon us? Native American end of the world prediction is eerily accurate

 

Εν ολίγοις, ο κόσμος τελειώνει. Κάντε ό,τι καταλαβαίνετε.

 

Best of internet