Quantcast
THE STREAM

Όσο μεγαλύτερο το μούσι του άντρα τόσο περισσότερο τον θέλουν οι γυναίκες για παντρειά

Και αν όλες αυτές οι έρευνες είναι μούσια;


Τσαγκ · 23 Σεπτεμβρίου 2016

e7116376-2bc7-42bd-8373-6a56e9d28ff6

Σύμφωνα με ολοκαίνουργια έρευνα που μας έρχεται  από την Αυστραλία, οι γυναίκες όσον αφορά την σοβαρή σχέση, ψάχνουν μουσάτους τύπους, για ξεπέτα όμως θα προτιμήσουν κάποιον που είναι λίγες μέρες αξύριστος.

Την έρευνα έκανε υπό την εποπτεία του Μπάρναμπι Ντίξον το  Πανεπιστημίου της Κουίνσλαντ  και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό εξελικτικής βιολογίας “Journal of Evolutionary Biology” . Οι ερευνητές πειραματίστηκαν με 8.520 γυναίκες, οι οποίες κλήθηκαν να βαθμολογήσουν φωτογραφίες ανδρών.

Τύπος ανδρός για ξεπέτα 

652a7fc9-ffbb-4465-8aae-c18091f76b2e

 

Οι αντρες στις φωτογραφίες, ειχαν στο πρόσωπο τους όλες τις πιθανές γκάμες τριχοφυΐας, από το μούσι του Γκάνταλφ μέχρι τελείως σπανοί. Τα πρόσωπα των φωτογραφισμένων, που “έβγαζαν” υπερβολική  θηλυπρέπεια η υπερβολική αρρενωπότητα, (λόγω της ανατομίας τους), ήταν τα λιγότερο αρεστά σύμφωνα με την έρευνα.

Ως εν γεν(ε)ι, τα πρόσωπα που άρεσαν περισσότερο στις ερωτηθείσες ήταν αυτά με τα λίγα γένια, τύπου λίγες μέρες αξύριστος. Πιο ελκυστικά όμως για κάτι πιο σοβαρό, φάση μακροχρόνια σχέση, βρέθηκαν τα πρόσωπα που ειχαν κανονικό μούσι.

Τύπος ανδρός για μακροχρόνια σχέση 

2a0683fb-55d4-46e3-8d2c-5b9d76b3a3e3

Παλαιότερη έρευνα του 2008 που έγινε στην Αγγλία, έδειξε ότι οι γυναίκες έλκονται περισσότερο από τους ελαφρά αξύριστους άντρες παρότι με τους φρεσκοξυρισμένους ή τους μουσάτους.

Όμως τελικά από ό,τι δείχνει η νέα έρευνα, με τον καιρό, όταν μια γυναίκα έχει να επιλέξει σύντροφο για να “ανοίξει σπίτι” δεν θα προτιμήσει το ημιαξύριστο “αλητάμπουρα” άλλα τον σοβαρό μουσάτο άντρα.

Για όσες έχετε αμφιβολία για το αν ισχύει ότι οι άνδρες με τα μούσια είναι πιο θελκτικοί για μακροχρόνια σχέση, οι φωτογραφίες από αυτό το άρθρο μας θα σας πείσουν ότι η έρευνα είναι 100% legit.

Best of internet