Quantcast

Δύο εβδομάδες μετά την τάπα του Γαλανόπουλου, ο Γιώργος Μίνος ξαναχτυπά

Δεν σηκώνει αντιρρήσεις για το μεγαλείο του φετινού ΠΑΟΚ ο Παύλος Μελάς της αθλητικής δημοσιογραφίας

THE NEWSROOM

12 Φεβρουαρίου 2018

Άλλο ένα επεισόδιο στην ένδοξη τηλεοπτική του πορεία κατέγραψε χθες στον αέρα της Αθλητικής Κυριακής ο Γιώργος Μίνος. Ο γνωστός για τα ασπρόμαυρα του αισθήματα και την αγάπη του στο εθνικό ποτό της Σκωτίας δημοσιογράφος, βρέθηκε αυτή τη φορά αντιμέτωπος με τον αμυντικό του Απόλλωνα Αθηνών Γιάννη Κοντοέ, που ήταν καλεσμένος της ιστορικής εκπομπής της κρατικής τηλεόρασης.

Αιτία του κακού, η επιλογή του Γιάννη Κοντοέ να πλέξει το εγκώμιο της ΑΕΚ λέγοντας ότι η μοναχοκόρη της προσφυγιάς είναι φέτος πιο δεμένη και αθλητική ομάδα, εν αντιθέσει με τον ΠΑΟΚ που στηρίζεται κυρίως στις ανώτερες μονάδες που διαθέτει.

Όταν λοιπόν βγήκε στον αέρα της εκπομπής ο Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος, που λειτουργεί σαν Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα τ̶ω̶ν̶ ̶ο̶μ̶ά̶δ̶ω̶ν̶ ̶τ̶η̶ς̶ ̶Θ̶ε̶σ̶σ̶α̶λ̶ο̶ν̶ί̶κ̶η̶ς̶ ̶π̶ο̶υ̶ ̶α̶γ̶ω̶ν̶ί̶ζ̶ο̶ν̶τ̶α̶ι̶ ̶σ̶τ̶η̶ ̶μ̶ε̶γ̶ά̶λ̶η̶ ̶κ̶α̶τ̶η̶γ̶ο̶ρ̶ί̶α̶ του ΠΑΟΚ, ζήτησε από τον αυθάδη ποδοσφαιριστή να του εξηγήσει τί εννοούσε με τη δήλωση του. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ αντιμετώπισε με χαμόγελο την επιθετική στάση του μακεδονομάχου ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ και ακολούθησε ένα τρίλεπτο αμηχανίας με τις δύο πλευρές να μην καταλαβαίνουν πού ακριβώς διαφωνούν και το υπόλοιπο πάνελ εμφανώς μουδιασμένο.

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει βέβαια να σταθούμε και στον χειρισμό της ελληνικής γλώσσας από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές με τον Γιώργο Μίνο να κάνει λόγο για «πλήρης ρεπορτάζ» και τον Γιάννη Κοντοέ να τον προτρέπει να «ανατρέξει το βίντεο» ενός αγώνα. Ό,τι και να πούμε αγαπητοί φίλοι, τα λόγια είναι περαιτέρω.

Περαιτέρω

Δεν φαίνεται να γνωρίζει το ακριβές νόημα της λέξης "περαιτέρω" ο πρώην άσος της Ρόμα.

Posted by Sta Dixtya on Donnerstag, 8. Februar 2018

Best of internet