Quantcast

Ο Τσουκαλάς λέει τον Αντετοκούνμπο “πίθηκο” και κερδίζει μια μήνυση

Θα χρειαστεί έναν καλό άσπρο δικηγόρο

THE NEWSROOM

11 Νοεμβρίου 2018

Ο Τάκης Τσουκαλάς δεν είναι ο άνθρωπος που περιμένεις να δείξει ψυχραιμία μετά από ήττα του Ολυμπιακού, γι’ αυτό και οι εκπομπές του μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα για την ομάδα του Πειραιά έχουν ακόμα πιο υψηλή τηλεθέαση σε σχέση με τις ερυθρόλευκες νίκες. Η ήττα από τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας ήταν από αυτές τις φορές που οι αλλόθρησκοι συντονίστηκαν για να δούνε τα ξεσπάσματα του Τάκη, και μάλλον δεν απογοητεύτηκαν.

Ωστόσο, ο δημοφιλής οπαδός του Ολυμπιακού αυτή τη φορά υπέπεσε σε παράβαση για την οποία θα καταλόγιζε πέναλτι εις βάρος του ακόμα και ο διαιτητής Παπουτσέλης. Ο Τάκης στράφηκε κατά του Θανάση Αντετοκούνμπο που ήταν ο καλύτερος παίχτης του Παναθηναϊκού την Παρασκευή, αποκαλώντας τον “πίθηκο”.

Το ρατσιστικό του παραλήρημα δεν πέρασε απαρατήρητο από το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι και τον Παναγιώτη Δημητρά, με αποτέλεσμα να κατατεθεί μήνυση εναντίον του. Το κείμενο της μήνυσης που στάλθηκε στη ΓΑΔΑ αναφέρει:

«Σας υποβάλλουμε άλλη μια μηνυτήρια αναφορά, στα πλαίσια του προγράμματος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων, με αντικείμενο το εμφανώς ρατσιστικό παραλήρημα του αθλητικού «δημοσιογράφου» Τάκη Τσουκαλά εις βάρος του Θανάση Αντετοκούνμπο»

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ο Τσουκαλάς έχει πρόβλημα μόνο με τους έγχρωμους αθλητές των αντιπάλων ομάδων, και όχι με αυτούς που δίνουν νίκες στον Ολυμπιακό.

Best of internet