Quantcast

Οπαδοί της Μπάγερν καταγγέλουν ότι η ΑΕΚ τους δάγκωσε στις τιμές εισιτηρίων

Οι Βαυαροί καταγγέλουν είσπραξη των πολεμικών επανορθώσεων από τον Μελισσανίδη

THE NEWSROOM

16 Νοεμβρίου 2018

Μονομερή είσπραξη των πολεμικών αποζημιώσεων έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο ματς της ΑΕΚ με την Μπάγερν, σύμφωνα με τους φίλους της γερμανικής ομάδας. Οι Βαυαροί οπαδοί κατήγγειλαν στην Deutsche Welle ότι κατόπιν έρευνας που έκαναν, διαπίστωσαν πως οπαδοί της ΑΕΚ πλήρωσαν 15 ευρώ εισιτήριο σε θέσεις αντίστοιχες με αυτές για τις οποίες οι φιλοξενούμενοι χρεώθηκαν 35 ευρώ.

Οι Γερμανοί ζητούν από την UEFA να ερευνήσει παράβαση του άρθρου 19 της Ομοσπονδίας σύμφωνα με το οποίο οι φιλοξενούμενοι δεν επιτρέπεται να χρεώνονται διαφορετική τιμή από τους γηπεδούχους για αντίστοιχες θέσεις, και να προχωρήσει στις απαραίτητες πειθαρχικές κυρώσεις εις βάρος της ΑΕΚ. Σύμφωνα μάλιστα με το γερμανικό δημοσίευμα η UEFA έχει ήδη ξεκινήσει τη σχετική έρευνα για να διαπιστωθεί πιθανή παράβαση από την πλευρά των κιτρινόμαυρων.

Στην ΑΕΚ πάντως δεν ανησυχούν καθώς τονίζουν ότι έχει υπάρξει συμφωνία μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων για τις τιμές των εισιτηρίων, αφού και η κιτρινόμαυρη λαοθάλασσα που βρέθηκε στις κερκίδες της Allianz Arena πλήρωσε 50 ευρώ το φθηνότερο εισιτήριο, ενώ υπήρχαν Γερμανοί που πλήρωσαν 35. Κάτι που επίσης επισήμαναν οι Βαυαροί με αυτό το πανό:

Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για κάποιου είδους ακτιβισμό ή αποτελεί εμμονή των φίλων της Μπάγερν, πάντως την ίδια διαμαρτυρία έχουν κάνει κατά το παρελθόν και σε αγώνες απέναντι στην Άντερλεχτ και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Best of internet