Quantcast

Tον θυμάστε τον Λουκ Στιλ; Μεταμορφώθηκε σε Max Steel και κατατροπώνει τα αντίπαλα δίχτυα

Την Κυριακή δεν έχει ψώνια, έχει μπύρες και μπαλίτσα για τον Λουκ Στιλ

THE NEWSROOM

27 Νοεμβρίου 2020

Τον Λουκ Στιλ τον μάθαμε στην Ελλάδα ως τερματοφύλακα. Όμως, ο άλλοτε γκολκίπερ του Παναθηναϊκού έκανε… μία στροφή στην καριέρα του. Στην ηλικία των 36, αποφάσισε να δοκιμάσει σε άλλη θέση!

Πως συνέβη αυτό; Αφού ο Στιλ έμεινε ελεύθερος από την Πιτέρμπορο, δεν συμφώνησε με άλλη ομάδα. Προκειμένου να ξεφύγει από την απραξία, αποδέχτηκε να παίξει με φίλους του σε ένα τοπικό ανεπίσημο πρωτάθλημα! Τα γνωστά Sunday League ή pub League (πρωτάθλημα… μπυραριών) όπως αποκαλούνται στη Βρετανία! Στην Γηραιά Αλβιώνα ο Στιλ διαπρέπει, αλλά ως στράικερ όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του:

 

«Έχω παίξει στα τελευταία έξι παιχνίδι. Με πέτυχαν σε καλή διάθεση και μου πρότειναν: θέλεις να παίξεις μαζί μας στο τοπικό πρωτάθλημα; Εγώ δέχτηκα και το επόμενο που μου συνέβη είναι να με κάνουν ηλεκτρονική μεταγραφή! Ο προπονητής ήταν καλός μαζί μου, αλλά του είπα ότι δεν θέλω να παίξω τερματοφύλακας. Τότε μου έδωσε τη φανέλα με το 9, η οποία παραήταν μεγάλη!»

«Μου το ζήτησαν, το δέχτηκα και τώρα είναι απόλυτα εξαρτημένος! Παίζω στην επίθεση, πίσω από τον φουνταριστό. Στο πρώτο μου παιχνίδι νικήσαμε 4-1, δεν σκόραρε και αυτό με έθισε! Στο επόμενο ματς, νικήσαμε ξανά 4-1 αλλά πέτυχα και εγώ γκολ! Από τότε σκόραρα σε κάθε ματς! Έχω 9 γκολ σε έξι παιχνίδια, είμαι πρώτος σκόρερ και η ομάδα είναι πρώτη στη βαθμολογία!»

Still better than Macheda!

 

Best of internet