Quantcast

Χρονικό όριο στο σιμοχέ του Τσίτσι αναμένεται να βάλει η ATP μετά τις καταδρομικές του στο WC

Η Ελλάδα που αντιστέκεται στο σιμοχέ

THE NEWSROOM

17 Σεπτεμβρίου 2021

Άσχημα τα νέα για τον Έλληνα Πρωταθλητή και Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης Στέφανο Τσιτσιπά, καθώς οι καταδρομικές του στις τουαλέτες των τουρνουά που συμμετείχε, πολύ πιθανόν να του κοστίσουν χρόνο ρεμβάσματος κατά την διάρκεια του σιμοχέ του. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που δεν θα συμμετέχει στο Davis Cup λόγω μυικού τραυματισμού, θα έχει τουλάχιστον την ευκαιρία να αρπάξει κινητάκι και να αράξει λεκανάρα όση ώρα γουστάρει.

Η παρουσία του έλληνα πρωταθλητή στο Grand Slam της αντίπερα όχθης του Ατλαντικού ξεσήκωσε πολλά σχόλια και αποδοκιμασίες, όχι λόγω της αγωνιστικής κατάστασής του, αλλά εξαιτίας των μακρών διακοπών που είχε ο Στέφανος σε πολλά από αυτά, όταν τον… «καλούσε η φύση» κι έτσι σύμφωνα με το Reuters, η ATP σκέφτεται να βάλει χρονικό όριο στα toilet breaks των τενιστών.

Στο Σινσινάτι αρχικά ο Ζβέρεφ και στο US OPEN ο Μάρεϊ, επιτέθηκαν στον Τσιτσιπά για το μεγάλο χρόνο που κάνει στα αποδυτήρια, κατηγορώντας τον πως το κάνει επίτηδες είτε για να σπάσει τον ρυθμό, είτε για να πάρει… εντολές μέσω κινητού από τον πατέρα του. Λες και είχε άναγκη ο παιχταράς μας ο Στέφανος τις συμβουλές του μπαμπά του.

Και τα δύο έχουν διαψευστεί από την πλευρά του Τσιτσιπά, ο οποίος ωστόσο έχει στηριχθεί από αθλητές όπως ο Τζόκοβιτς, που επεσήμαναν πως δεν κάνει τίποτα παράνομο αφού ο κανονισμός του επιτρέπει να μείνει μέσα χωρίς χρονικό περιθώριο. Κι ας πονάνε όσο θέλουν τα Αμερικανάκια που τον γιούχαραν.

Οrthodox Brothers!

Best of internet