ΣΑΝ TRAILER: Το The Witcher όπως είναι στ’ αλήθεια

Γιατί ό,τι λέμε το εννοούμε, κι εμείς και τα Knorr Snack Pots

THE NERDSTREAM

27 Νοεμβρίου 2020

Σας έχουν πει ψέματα; Έχετε νιώσει εξαπατημένοι; Πιστέψατε ένα trailer και περιμένατε ότι η σειρά ή η ταινία που διαφημίζει θα ήταν αυτό που σας υποσχέθηκαν; Μα προφανώς και όχι, αυτή είναι η δουλειά της διαφήμισης φίλες και φίλοι. Ευτυχώς όμως υπάρχουν κάποιοι για τους οποίους η Αλήθεια είναι Ιερή, κάποιοι που δεν θα διστάσουν να αποκαλύψουν την Πραγματικότητα όπως είναι, κάποιοι που θα κοιτάξουν τον Θεατή στα μάτια και θα του δώσουν κάτι που είναι ΣΑΝ TRAILER αλλά ειλικρινές. Το έχετε καταλάβει ότι μιλάμε για τους εαυτούς μας, έτσι;

Με την πολύτιμη βοήθεια των Knorr Snack Pots λοιπόν, που όπως κι εμείς ό,τι λένε το εννοούν (και κυρίως εννοούν την ιερή τριάδα νόστιμα-εύκολα-γρήγορα), εγκαινιάζουμε τη νέα μας σειρά βίντεο με τίτλο ΣΑΝ TRAILER, στην οποία θα κατακρεουργούμε θα ξεσκεπάζουμε αυτό που κρύβεται πίσω από τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές. Ξεκινάμε αυτή τη βδομάδα με το The Witcher. Απολαύστε το νόστιμα, εύκολα και γρήγορα.

Διάλεξε ανάμεσα στις γεύσεις: Carbonara, Bolognese, Mac & cheese, Napolitana, Mushroom, και Cream & Herbs, πρόσθεσε ζεστό νερό και σε 5’ θα είναι έτοιμα. Απολαύστε το νόστιμα, εύκολα και γρήγορα.

Best of internet