Quantcast
ORIGINALS

20 φωτογραφίες από το πατρινό καρναβάλι που ξεκίνησε σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Μετά απ’ το σημερινό συλλαλητήριο θα μας μετονομάσουν σε Κιτσεδονία


Ελευθέριος Γώγος · 21 Ιανουαρίου 2018

Σήμερα πάνω από,  σύμφωνα με τους διοργανωτές, 500 χιλιάδες σκληροτράχηλοι Μακεδονομάχοι, από όλα τα μέρη της πατρίδας μας, όχι της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά της άλλης της χρεωκοπημένης, μαζευτήκανε στην συμπρωτεύουσα για το καθιερωμένο έθιμο του καψίματος του Καρνάβαλου. Μάλιστα μία μερίδα “σκληροπυρηνικών πατριωτών” ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ με το σημερινό πανηγυράκι που για το γούρι έκαψαν και την κατάληψη Libertatia.

 

Από το πρωί εκατοντάδες λεωφορεία -για 1500 έκαναν λόγο οι ομιλητές- μετέφεραν κόσμο από τη Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Ήπειρο, αλλά και την Πελοπόννησο με τους οργανωτές να καταγγέλλουν ότι η νέα τάξη πραγμάτων και η αστυνομία εμπόδισε μεγάλο αριθμό πούλμαν να εισέλθουν στην πόλη. Σύμφωνα με την αστυνομία πάντως, τα λεωφορεία ήταν 284.

Περισσότεροι από δεκαπέντε ήταν τελικά οι ομιλητές, με το αρχηγό του ΓΕΣ κ. Φράγκο Φραγκούλη να τα γαμάει όλα για το θέαμα. Μόλις έσκασε μύτη στη σκηνή , ακούστηκαν συνθήματα «είναι τρελός ο στρατηγός». Ο ίδιος καταφέρθηκε εναντίον της κυβέρνησης και της εν γένει πολιτικής ηγεσίας για τους χειρισμούς της στα εθνικά θέματα, ενώ αξίωσε τη διενέργεια δημοψηφίσματος τόσο στην Ελλάδα, όσο και στα Σκόπια.

Στη μεν χώρα μας με το ερώτημα εάν θα περιλαμβάνεται στο όνομα της ΠΓΔΜ ο όρος Μακεδονία, στη δε FYROM για να δεσμευτούν οι πολίτες της ότι στο όνομα της χώρας τους δεν θα υπάρχει το «Μακεδονία».

Ο Τρελέας αρχηγός του ΓΕΣ ζήτησε ακόμα την αποπομπή του κ. Νίμιτς από τη θέση του διαπραγματευτή, υποστηρίζοντας πως χρηματοδοτείται από τον συνήθη ύποπτο Τζορτζ Σόρος και τον μπουρδελότσαρκο δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη.

Στο άκουσμα του ονόματος του δημάρχου μερίδα διαδηλωτών, κυρίως απόστρατοι που βρίσκονταν στον χώρο με στολές παραλλαγής, αντέδρασαν με χυδαία συνθήματα, τα οποία ο ομιλητής δεν αποδοκίμασε.

Από το βήμα της συγκέντρωσης ακούστηκαν και άλλα ωραία πραγματάκια όπως οι αποφάσεις για το θέμα της ΠΓΔΜ να μην λαμβάνονται από την κυβέρνηση και τη Βουλή, αλλά από την Εκκλησία του Δήμου με την μορφή λαϊκών συνελεύσεων, να τοποθετηθεί ανδριάντας του Μεγάλου Αλέξανδρου, ενώ ακούστηκαν εκτιμήσεις του τύπου ότι στην ΠΓΔΜ υπάρχει ελληνική μειονότητα που αριθμεί εφτακόσιες χιλιάδες πολιτών τους οποίους η Ελλάδα οφείλει να εφοδιάσει με διαβατήρια, κ.α.

Ποια πιστεύετε ότι ήταν η κορυφαία στιγμή του σημερινού συλλαλητηρίου (πατώντας το κουμπί κάνετε upvote)

2456

Αυτό το Πανό που εξηγεί πολλά για τα μνημόνια

1862

Αυτός ο αρχηγός του Γαλατικού χωριού

1077

Αυτό το σιχαμένο παρεάκι

975

Αυτοί οι Sons of Anarchy από τα Lidl

959

Αυτοί οι σύντροφοι πού ήρθαν απευθείας από την Τεχεράνη

946

Αυτός ο γνήσιος απόγονος των αρχαίων Ελλήνων

868

Αυτοί οι γαμημένοι ναζί

728

Αυτός ο Μακεδονομαραθωνοδρόμος;

692

Αυτό το τρελό παρεάκι

549

Αυτά τα Μαστόρια από πρώην Ανατολικό Μπλοκ

529

Αυτό το μπουγατσιάρικο google translate πανό στην Τούμπα

488

444

Αυτό το στάρτερ πακ Μακεδονομάχου

411

Αυτό το κρητσίκαρο πανό

390

Αυτοί οι "WARRIOR", "MAGE" και "HEALER"

368

Αυτός ο μεταμοντέρνος συνδυασμός Άγιου Δημήτριου - Ελληνικής σημαίας

362

Αυτό το αισιόδοξο χαρτάκι «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

233

221

Best of internet