Quantcast

Νέα τηλεοπτική σειρά ετοιμάζει ο Matthew Weiner, δημιουργός του Mad Men

Μετά από το όχι-και-τόσο-καλό The Romanoffs

THE NERDSTREAM

8 Ιουλίου 2020

Πίσω στις αρχές και τα μέσα του 2000, υπήρχαν μια χούφτα άνθρωποι που αποτέλεσαν τις κινητήριες μηχανές της χρυσής εποχής της αμερικάνικης τηλεόρασης. Επρόκειτο κυρίως για creators, showrunners και σκηνοθέτες, κι ένας από αυτούς ήταν ο Matthew Weiner. Ήταν ήδη ένας από τους σεναριογράφους και παραγωγούς του The Sopranos, και το 2007 δημιούργησε το θρυλικό Mad Men.

Μετά το τέλος του Mad Men το 2015, ο Weiner έφτιαξε μια νέα σειρά, το The Romanoffs, η οποία όμως δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Και τώρα λοιπόν ετοιμάζεται για το νέο του τηλεοπτικό πρότζεκτ, αλλά σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση.

Σύμφωνα με το χτεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety, θα πρόκειται για μια σειρά dramedy μυστηρίου με 30-λεπτα επεισόδια, η οποία θα παραχθεί για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου FX, το οποίο αυτόν τον καιρό έχει συμφωνία με το Hulu, οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η σειρά να προβληθεί στην πλατφόρμα.

Ο Weiner θα έχει πλήρη δημιουργικό έλεγχο, δεδομένου ότι θα είναι ταυτόχρονα σεναριογράφος, παραγωγός και σκηνοθέτης, οπότε αναμένουμε και βλέπουμε, αφού προς το παρόν δεν έχουμε άλλες πληροφορίες για το πρότζεκτ.

Best of internet