Quantcast
THE STREAM

Ναύπλιο: γλυκούλης βαλεντίνος πήρε στη γυναίκα του τούρτα με κόλλυβα

«Για τον άγγελό μου»


THE NEWSROOM · 16 Φεβρουαρίου 2018

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να εκφράσει κανείς την αγάπη του, φίλοι και φίλες, και η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου προσφέρεται συνήθως για τέτοιου είδους πειραματισμούς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτός ο γκουρού του έρωτα, που μετά από 30 χρόνια γάμου αποφάσισε να κλάσει τα ανθοπωλεία και να ζητήσει από το κοντινότερο γραφείο τελετών να του φτιάξουν μία τούρτα σε σχήμα καρδιάς από κόλλυβα με την μεγαλειώδη επιγραφή «Για τον άγγελό μου».

Ο γλυκύτατος σύζυγος φαίνεται να δαπάνησε μεγάλα ποσά ενέργειας για να συλλάβει αυτή την απίστευτη ιδέα, πράγμα που φαίνεται τόσο από το μεγαλοφυές λογοπαίγνιο («άγγελέ μου), όσο και από το σκεπτικό πίσω από αυτή την κίνηση.

Όπως εξηγεί και σε σχετικό βίντεο ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών, με αυτή την τούρτα ο πελάτης ήθελε να να ενημερώσει τη γυναίκα του ότι τα τελευταία 30 χρόνια τον έχει πεθάνει.

Το γραφείο τελετών που ανέλαβε το δώρο για τη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου φαίνεται να λατρεύει έτσι κι αλλιώς τους πειραματισμούς, αφού εξειδικεύεται στην κατασκευή φαντεζί φέρετρων για τους μερακλήδες αυτής της ζωής, όπως για παράδειγμα αυτό:

ή αυτό εδώ:

Best of internet