Quantcast
THE STREAM

Τη στολή La Casa De Papel απαγόρευσαν στο καρναβάλι της Λεμεσού για λόγους ασφαλείας

Ομολογουμένως απαράδεκτο να κρύβει κανείς το πρόσωπο του σε καρναβάλι, εξορία τώρα


THE NEWSROOM · 14 Νοεμβρίου 2018

Κουβά πήγαν και επίσημα όσοι είχαν σκοπό να ντυθούν ληστές νομισματοκοπείου στη Λεμεσό της Κύπρου. Μπορεί η σηκωμένη από το «La Casa De Papel» εμφάνιση με κόκκινη φόρμα και στολή να έχει εμπνεύσει πολύ κόσμο, οι οπαδοί της γνωστής σειράς θα χρειαστεί όμως να βρουν μια άλλη πόλη για να το κάνει πράξη, καθώς οι αρχές της Λεμεσού την απαγόρευσαν για λόγους ασφαλείας.

Πιο συγκεκριμένα, η Λεμεσός φαίνεται να παίρνει πολύ στα σοβαρά το καρναβάλι και την παρέλαση που γίνεται σε αυτό, καθώς οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει από τώρα. Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος όμως, οι καρναβαλιστές δε θα μπορέσουν να ντυθούν Casa De Papel, καθώς η συμμετοχή τους σε αυτή την περίπτωση δε θα γίνει δεκτή.

Ο λόγος, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», είναι ότι η στολή περιλαμβάνει μάσκα, η οποία θα κρύβει το πρόσωπο αυτού που τη φοράει (!), κάτο που είναι προφανώς απαράδεκτο για ένα καρναβάλι. Επίσης, η στολή θεωρήθηκε υπερβολικά δημοφιλής από τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Δήμου. Η πρωτότυπη αυτή κατηγορία προέκυψε επειδή ο Δήμος θέλει να οργανώσει τους καρναβαλιστές σε ομάδες των 500 ατόμων το πολύ και το θέμα Casa De Papel θα μπορούσε να φέρει πολύ περισσότερο κόσμο από τόσο.

Όπως αναφέρεται μάλιστα στην ανακοίνωση:

«Tην πρώτη μέρα δήλωσης συμμετοχής δικαιούνται να δηλώσουν όσοι συμμετείχαν στην περσινή παρέλαση και τήρησαν όλους τους κανονισμούς. Όσοι συμμετείχαν στην περσινή παρέλαση και παρέβησαν τους κανονισμούς, καθώς και οι νέοι συμμετέχοντες, θα δικαιούνται να δηλώσουν συμμετοχή από την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου του 2018

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν με άρμα ή ομάδα πεζών στη μεγάλη παρέλαση, καλούνται να περάσουν απαραιτήτως από τα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών στην οδό Αγίου Ανδρέου 253 (τηλ. 25745919) για συμπλήρωση της ειδικής φόρμας συμμετοχής και για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση όσον αφορά στους φετινούς όρους και κανονισμούς.»

Plot twist: Οι συμμετέχοντες ντύνονται Λαφαζάνης για να μείνουν εντός θέματος και να τηρήσουν τον κανονισμό ταυτόχρονα.

 

Best of internet