Quantcast
THE STREAM

Καφέδες και νερά κέρασε ο κόσμος στο Πολυτεχνείο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πήγαν να καταθέσουν στεφάνι

Οι συγκεντρωμένοι υποδέχτηκαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με τόση αγάπη που δεν κατάφεραν καν να μπουν μέσα


THE NEWSROOM · 16 Νοεμβρίου 2018

Ενθουσιώδης φαίνεται πως ήταν η υποδοχή των μελών και στελεχών του κυβερνώντος κόμματος από τους παρευρισκόμενους στο χώρο του Πολυτεχνείου της Πατησίων. Το δυναμικό του ΣΥΡΙΖΑ έγινε δεκτό με πολύ κέφι και χαρά από τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος στο χώρο για να τιμήσει την 45η επέτειο της εξέγερσης του ’73, ο οποίος έσπευσε να τους αγκαλιάσει σφιχτά, αλλά και να τους κεράσει καφέδες και νερά.

Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός του κόσμου κατά την υποδοχή των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, που οι τελευταίοι δεν κατάφεραν να μπουν τελικά για να καταθέσουν στεφάνι. Έτσι έδειξε την αγάπη του ο λαός στα παλικάρια του Αλέξη Τσίπρα για το ρόλο τους στη σωτηρία της χώρας, ενώ να σημειωθεί πως μεταξύ των στελεχών που δεν κατάφεραν τελικά να μπουν στο χώρο, ήταν οι Πάνος Σκουρλέτης, Κώστας Γαβρόγλου, Παναγιώτης Ρήγας, Νίκος Φίλης αλλά και οι Θοδωρής Δρίτσας, Νίκος Τόσκας και Γιάννης Μανιός.

Nα σημειωθεί πως οι παρευρισκόμενοι δεν έδειξαν σε καμία περίπτωση την ίδια αγάπη προς τις δυνάμεις της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, που κατέθεσαν κανονικά στεφάνι. Δείτε τα βίντεο:

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ευχαρίστησαν ένας ένας τον κόσμο για τη ζεστή αγκαλιά που τους χάρισε. Όπως ο Παναγιώτης Ρήγας:

«Αυτό που σήμερα εδώ διαμορφώθηκε δεν τιμά τους αγώνες εκείνης της γενιάς.»

Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας:

«Πρόκειται για ενέργειες κάποιων οι οποίοι προσπαθούν να εμποδίσουν τη δημοκρατική έκφραση ανθρώπων που θέλουν να τιμήσουν τους αγώνες που έγιναν εκείνη την εποχή.»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός:

«Είναι οι αυριανοί φασίστες εν δυνάμει. Δεν θα τους αφήσει ο λαός, όμως, είναι μια αισχρή φασιστική μειοψηφία.»

Και φυσικά ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου:

«Τα θέματα αυτά είναι σοβαρά και πρέπει να αντιμετωπίζονται με δημοκρατικές διαδικασίες. Oι μέρες αυτές είναι αυτές που φέρνουν στο νου μας όχι μόνο τις θυσίες των παιδιών που έδωσαν τον αγώνα και σημάδεψαν το τέλος της δικτατορίας, αλλά και την εμμονή που είχαν να κατοχυρώσουν τις δημοκρατικές διαδικασίες κάτω από τόσο δύσκολες συνθήκες, υπενθυμίζοντας ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη και κάθε μέρα πρέπει να κερδίζεται και να διευρύνεται με τους καθημερινούς αγώνες μας.»

Όπως λέει ο λαός μας, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται.

Best of internet