Quantcast
THE STREAM

Φαγητό για τους φτωχούς πρόσφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την τάπα στο ρατσισμό

O Greek Freak αποδεικνύει ότι μπορεί να παίζει στο NBA, αλλά να βλέπει ακόμη όπως όταν ξεκίνησε


THE NEWSROOM · 16 Νοεμβρίου 2018

Δε φάνηκε να σταματάει στην ηχηρή τάπα που έριξε χτες στο ρατσισμό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με σκοπό να υπερασπιστεί τον αδερφό του Θανάση, τον ίδιο αλλά και κάθε άλλο παιδί που μεγάλωσε στην Ελλάδα από ξένους γονείς. Μετά το μήνυμα που έδωσε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, o Greek Freak αποφάσισε να σταθεί και μαζί με τους φτωχούς της χώρας που τον φιλοξενεί τώρα, αποδεικνύοντας ότι μπορεί τώρα να παίζει στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, δεν έχει ξεχάσει όμως ούτε τη δύσκολη διαδρομή του, ούτε τις βασικές του αξίες.

Έτσι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έψαξε να βρει τρόπο για να τους βοηθήσει. Έτσι, πήρε τη σύντροφό του αλλά και τη μάνα του και συνεργαζόμενος με μια εταιρεία του Ουισκόνσιν, πρόσφερε φαγητό αξίας 50.000 δολαρίων για τους άπορους μέσω της τροφοδοσίας του κέντρου St. Vincent de Paul. Κι επειδή όπως φαίνεται το να δώσεις απλώς λεφτά δεν αρκεί, ο Γιάννης και η οικογένειά του το σέρβιραν οι ίδιοι σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Όπως είπε μάλιστα ο ίδιος:

«Σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου να δίνουμε κάτι πίσω στην κοινωνία. Με τη βοήθεια των Μπακς και τα Pick ‘n Save Stores θέλουμε να βοηθήσουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται.»

Σύμφωνα με τα social media των Milwaukee Bucks, η συνολική προσφορά συνεπάγεται κάπου 27000 μερίδες:

Όπως όλα δείχνουν, ο Greek Freak μπορεί και θέλει να σερβίρει και φαγητό εκτός από καρφώματα:

Best of internet