Quantcast
THE STREAM

Αυτό το ποτιστικό λάστιχο μέσα από γαζωμένη από σφαίρες ταμπέλα είναι ό,τι πιο Κρήτη έχουμε δει

Εκεί που η παράδοση συναντά την ευρεσιτεχνία όλα είναι δυνατά


THE NEWSROOM · 16 Νοεμβρίου 2018

Την παράδοση μαζί με το πιο σύγχρονο επιχειρηματικό ένστικτο φαίνεται πως μπορεί να συνδυάσει η λεβεντογέννα Κρήτη του σήμερα αγαπητές φίλες και φίλοι. Σε περίπτωση που δεν το πιστεύετε, αυτή η εκπληκτική πατέντα που έγινε σε χωριό της Κρήτης θα σας το αποδείξει.

Όπως υπαγορεύει το γωστό σε όλους μας πατροπαράδοτο κρητικό έθιμο του γαζώματος πινακίδων με πιστόλια, AK47 ή αντιαεροπορικά πυροβόλα (ό,τι έχει ο καθένας, δε θα τα χαλάσουμε εδώ), σε κάποιο χωριό της Κρήτης μια πινακίδα είχε γεμίσει κουμπότρυπες. Επειδή όμως κάθε μια καταστροφή είναι και μια δημιουργία, κάποιος δαιμόνιος εντερπρενέρ αγρότης του νησιού έχει χρησιμοποιήσει τις τρύπες της πινακίδας για να περάσει από μέσα λάστιχο ποτίσματος.

Είναι μία από αυτές τις φορές που το ανέμπνευστο, βαρετό κράτος που μας κυβερνά θα τιμωρήσει τον συγκεκριμένο μύστη για καταστροφή πινακίδας, ενώ κανονικά θα έπρεπε να βραβευθεί για την ευρεσιτεχνία του. Τι να κάνουμε όμως, σε αυτό τον τόπο ζούμε που διώκει χωρίς έλεος την καινοτομία.

Δείτε το βίντεο του χρήστη Νίκου Σαράντου, το οποίο πέρασε δύο ολόκληρα χρόνια μέσα στην αφάνεια μέχρι να εκτιμήσει κάποιος το μεγαλείο της καταγεγραμμένης σε αυτό πατέντας:

 

Ένα ακόμα επίτευγμα για το οποίο μπορεί να περηφανεύεται το σπουδαίο μας έθνος.

Best of internet