Quantcast
THE STREAM

«Σας έχω στείλει όλους ΟΑΕΔ»: Το ξέσπασμα του Snik είναι η trap Δευτέρα 3 Αυγούστου στη δουλειά

Ο γνωστός παράγοντας της ελληνικής trap επιτέθηκε στο YouTube, στις εταιρείες, σε άλλους καλλιτέχνες και στην ζωή που μας στήνει παγίδες


THE NEWSROOM · 3 Αυγούστου 2020

Τα πάντα είναι δύσκολα τώρα τελευταία, όμως αν είναι Δευτέρα 3 Αυγούστου και δεν είστε στη Σχοινούσα ή έστω στην Ακράτα, είναι ακόμη πιο δύσκολα. Ακόμη πιο δύσκολα κι από αυτά που αναφέρθηκαν είναι τα πράγματα στην περίπτωση του εθνικού μας ραψωδού, του Snik: Παρότι ο γνωστός ράπερ διακρίνεται δίπλα σε μία πισίνα στο βίντεο που ανέβασε (ενώ ακούγονται και τζιτζίκια), η διάθεσή του δε φαίνεται να είναι σε καθόλου καλή κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Snik εξεγείρεται επειδή το καινούριο του κομμάτι δεν είναι στα trend και δεν έχει αρκετά views. Στο μεγάλο του «Κατηγορώ», ο Snik αφενός κατηγορεί το YouTube για το σαμποτάζ που κάνει στο πόνημά που μας κατέθεσε μαζί με τους Light και Mad Clip, και αφετέρου επιτίθεται σε διάφορους ανώνυμους καλλιτέχνες που δεν είναι τόσο σπουδαίοι όσο ο ίδιος.

Όπως είπε:

«Το τραγούδι δεν έχει μπει καν στα trend, δεν βγαίνει προτεινόμενο πουθενά. Έχει φάει shadow ban για κάποιο άγνωστο λόγο. Κανονικά θα έπρεπε να έχει πάνω από ένα εκατομμύριο σήμερα. Αυτό που θέλω να πω είναι πόσο πο@τανες είναι μερικοί από κάποιες εταιρείες που οι καλλιτέχνες τους πάνε άπατοι. Και χαίρομαι πάρα πολύ που τους έχω στείλει στον ΟΑΕΔ όλους αυτούς. Σας τα έχω πάρει όλα. Φτου βρομιάρηδες.»

Δείτε το βίντεο:

Έχουμε να πούμε πάντως ότι ο ήχος των τζιτζικιών προσθέτει στο όλο installation.

Best of internet