Quantcast
THE STREAM

Η Αίγυπτος καλεί τον Έλον Μασκ να δει ότι δεν έφτιαξαν οι εξωγήινοι τις πυραμίδες

Η υπουργός Τουρισμού της χώρας απηύθυνε προσωπική πρόσκληση στον CEO της Tesla για να λύσει τις απορίες του


THE NEWSROOM · 3 Αυγούστου 2020

Μία στιχομυθία αρκετά σουρεαλιστική ακόμη και για τα δικά του δεδομένα είχε ο πιο high-tech τρόμπας του πλανήτη, Έλον Μασκ. Σε μία από τις πιο πρόσφατες δηλώσεις του (οι οποίες δεν είναι σε καμία περίπτωση απεγνωσμένες προσπάθειες να τραβήξει την προσοχή) ο ζάπλουτος αργόσχολος υποστήριξε ότι οι πυραμίδες της Αρχαίας Αιγύπτου φτιάχτηκαν από εξωγήινους:

Όπως καταλαβαίνετε, η δήλωσή του αυτή προκάλεσε νέες απορίες:

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν η επέμβαση της υπουργού Τουρισμού της Αιγύπτου, Ράνια Αλ-Μασάτ. Η Αιγύπτια αξιωματούχος αποφάσισε όχι απλά να λήξει τη συγκεκριμένη συζήτηση, αλλά και να καλέσει τον Μασκ στην χώρα της για να τσεκάρει από κοντά τις πυραμίδες:

Όπως είπε

«Παρακολουθώ τη δουλειά σας με πολύ θαυμασμό. Καλώ εσάς και την Space X να εξερευνήσετε τα γραπτά για τον τρόπο με τον οποίο χτίστηκαν οι πυραμίδες της Αιγύπτου, αλλά και να επισκεφθείτε τους τάφους των χτιστών τους. Κύριε Μασκ σας περιμένουμε.»

Μέχρι στιγμής ο Μασκ δεν έχει απαντήσει στην πρόσκληση της κ. Αλ-Μασάτ. Δεν είναι καθόλου απίθανο να είναι πολύ απασχολημένος να τσακώνεται με τη γυναίκα του, Grimes, η οποία πριν λίγες μέρες του είπε κυριολεκτικά «σε αγαπώ αλλά κλείσε το τηλέφωνό σου»:

Αισθανόμαστε ευλογημένοι που μπορούμε να ρίξουμε μία κοντινή ματιά στην συγκινητική αλληλεπίδραση αυτού του ζευγαριού.

Best of internet