Quantcast
THE STREAM

Η Ραχήλ Μακρή κόβεται από το J2US, απαντά με εξώδικο κι ανοίγει beef με Κοκλώνη

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο Just the 2 of US και στην underground πλευρά της πολιτικής σκηνής της χώρας


THE NEWSROOM · 27 Νοεμβρίου 2020

Ως γνωστόν, ό,τι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο αγαπητές φίλες και φίλοι. Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία της Ραχήλ Μακρή με το τηλεοπτικό σόου Just the 2 Of Us του καναλιού OPEN TV κατέληξε δικαστικό πόνο, με την πρώην βουλευτή και νυν δημοτική σύμβουλο να διαμαρτύρεται έντονα επειδή την έκοψαν από το J2US – κόντρα σε αυτά που είχαν συμφωνήσει, κατά την ίδια.

Αναλυτικότερα, η Ραχήλ Μακρή υποστηρίζει ότι υπέστη μείωση προσωπικότητας και απαιτεί από την εταιρεία παραγωγής να της δώσει όσα είχαν συμφωνήσει, τονίζοντας ότι θα πάνε για καλό σκοπό. Από την απέναντι πλευρά, ο (ίσως υπερβολικά πολύ) γνωστός μας Νίκος Κοκλώνης διατείνεται ότι η κ. Μακρή δεν μπορεί να γυρίσει στο παιχνίδι και ότι κάτι τέτοιο υπαγορεύει η συμφωνία που γίνεται με όλους τους διαγωνιζόμενους.

Ακόμη, δήλωσε ότι η κ. Μακρή έχει πληρωθεί και για τα 5 επεισόδια που έχουν μεταδοθεί μέχρι στιγμής, και το ότι εμφανίστηκε μόνο στο πρώτο δεν έχει καμία σημασία. Όπως είπε:

«Έστειλε ένα εξώδικο, στο οποίο λέει ότι εμείς της μειώσαμε την προσωπικότητα επειδή δεν την επαναφέραμε στο J2US. Η εταιρεία έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ότι θέλει. Εγώ ήθελα η Ραχήλ να είναι πάλι μαζί μας, αλλά οι συνθήκες δεν το επέτρεψαν.

Η κυρία Μακρή είναι πληρωμένη για όλα τα επεισόδια ακόμα και γι’ αυτά που δεν συμμετείχε. Έχει πληρωθεί και μας έστειλε εξώδικο, στο οποίο απαντήσαμε φυσικά.»

Ο Ν. Κοκλώνης τόνισε επίσης ότι η συνέχιση της καριέρας της Ραχήλ Μακρή στη σόου μπιζ θα δημιουργούσε προβλήματα με την Πολιτική Προστασία, αλλά και το BBC (!):

«Σε περίπτωση επέστρεφε η Ραχήλ θα έπρεπε να ερχόταν ένα ακόμα άτομο για να είναι ζευγάρι. Άρα είναι συν δύο άτομα. Εκτός, αν έβγαζα την Ευρυδίκη, πράγμα που δεν γίνεται, καθώς θα πρέπει να ανανεώσω τη λίστα της Πολιτικής Προστασίας και να πάρω πάλι έγκριση από το BBC.»

Από τη μεριά της, η Ραχήλ Μακρή μίλησε ούτε λίγο ούτε πολύ για «παραλήρημα ψεμάτων». Κοινοποιώντας το εξώδικο που έστειλε, υποστήριξε ότι κόβεται από το Just the 2 Of Us για πολιτικούς λόγους. Όπως είπε:

«Σημειωτέον, ότι ο κ. Κοκλώνης κατέβαλλε τα οφειλόμενα για φιλανθρωπικό σκοπό μετά την επίδοση του εξωδίκου ΚΑΙ όχι πριν όπως ψευδώς ισχυρίζεται. Ωστόσο, καμία εκπομπή δεν με κάλεσε να εκθέσω την άποψη μου όπως όφειλε να πράξει από την δημοσιογραφική δεοντολογία.»

Η εν λόγω συνωμοσία περιλαμβάνει και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, κατά τα λεγόμενά της:

«Sήμερα το πρωί εντελώς αντισυμβατικά, δημοσίευσε ο ίδιος το θέμα περί της αποστολής εξωδίκου μου, βαπτίζοντας “ατύχημα” την μη συμμετοχή μου στην εκπομπή, ενώ ξέρει πολύ καλά ότι αυτό ήταν η αφορμή προκειμένου να καμφθούν οι δήθεν απειλές που δεχόταν από οπαδούς του ΠΑΟΚ.»

Υπενθυμίζουμε ότι η μοναδική εμφάνιση της Ραχήλ ήταν αυτή εδώ, μαζί με τον Ηλία Βρεττό:

Τώρα παίζουν αναπάντητες δικαστικές κλήσεις παντού, αγαπητές φίλες και φίλοι.

 

Best of internet