Quantcast
THE STREAM

Βιβλίο κυκλοφορεί ο γκουρού της τουαλέτας και όχι μόνο, Θανάσης Ευθυμιάδης

Ο γνωστός ηθοποιός και γκουρού αποφάσισε να μας μεταγγίσει τη σοφία του για τη ζωή


THE NEWSROOM · 17 Μαΐου 2021

Το μονοπάτι του συγγραφέα φαίνεται ότι αποφάσισε να περπατήσει ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς/γκουρού αυτής της ιστοσελίδας, Θανάσης Ευθυμιάδης. Ο ηθοποιός, ο οποίος ήδη περπατάει το μονοπάτι του φωτός, μάλλον σκέφτηκε ότι καλό είναι να μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες του από το μεγάλο ταξίδι που έχει ήδη κάνει και έγραψε ένα βιβλίο.


Το βιβλίο του, το οποίο κυκλοφορεί στις 26 Μαΐου, φέρει τον τίτλο «Μια όμορφη μέρα». Στο εξώφυλλο βλέπουμε τον κ. Ευθυμιάδη μαζί με κάτι λεμόνια, ώστε να θυμόμαστε ότι όταν η ζωή μας δίνει Ευθυμιάδη, φτιάχνουμε ευθυμιάδα. Η περιγραφή του είναι η εξής:

«Ο αγαπημένος ηθοποιός αυτοβιογραφείται, και μας αφηγείται μια συγκλονιστική διαδρομή ζωής που τον οδήγησε από την Καβάλα στην Επίδαυρο, κι από εκεί στις τηλεοπτικές οθόνες, προτού ανακαλύψει την ουσία των μικρών και μεγάλων πραγμάτων.»


Η αλήθεια είναι ότι το βιβλίο μάλλον δε θα περιέχει οδηγίες για να περπατήσεις σε σπασμένα γυαλιά, για να καθαρίσεις τα ρουθούνια σου και για να χορέψειw ποντιακούς χορούς στις λάσπες, αλλά για αυτά μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς:

 

Best of internet