Quantcast
THE STREAM

Καλαμάτα: Μπουζούριασαν μουσουλμάνους τουρίστες γιατί τους πέρασαν για Ταλιμπάν

Η Μεσσηνία είναι η πιο πρόσφατη επαρχία του Ισλαμικού Εμιράτου του Αφγανιστάν, όπως όλα δείχνουν


THE NEWSROOM · 26 Αυγούστου 2021

Μια πιο καταυλακιώτικη εκδοχή του Homeland έζησε χτες η Καλαμάτα, αγαπητές φίλες και φίλοι. Η πόλη της Μεσσηνίας έγινε μια μέρα το επίκεντρο έντονων ανησυχιών ότι έχοντας πάρει αέρα από τον πρόσφατο θρίαμβό τους, οι Ταλιμπάν έφυγαν από το Αφγανιστάν με σκοπό να αποικίσουν την Πελοπόννησο. Ή έστω, ότι ανήκουν στο ξεχασμένο πλέον ISIS.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι ντόπιοι, άγρυπνοι φρουροί του τόπου τους, είδαν ξαφνικά στην πόλη ανθρώπους με παραδοσιακές ενδυμασίες από τις ισλαμικές χώρες να κόβουν βόλτες στην Καλαμάτα. Προφανώς σκέφτηκαν ότι πρόκειται για ανιχνευτές που δρουν για λογαριασμό του Χαλιφάτου ή κάτι τέτοιο. Αμέσως έγινε κινητοποίηση μετά κοινοποίησης φωτογραφιών και σχετική αναμπουμπούλα στα social media, όπου μεταξύ άλλων έγινε λόγος για μυστικό σχέδιο εγκατάστασης Αφγανών προσφύγων.

Τα εν λόγω tweets είναι όσο καλά περιμένετε:

Ναι, είμαστε μια υπέροχη χώρα:

Έτσι, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Μεσσηνίας προσήγαγαν τους 13 υπόπτους. Κάπου εκεί το θρίλερ έγινε κωμωδία επιπέδου Σάββατο μεσημέρι στο STAR, διότι σύμφωνα με την EleftheriaOnLine, η ΕΛΑΣ έκανε έλεγχο των ταξιδιωτικών τους εγγράφων και διαπίστωσε ότι πρόκειται για Γερμανούς και Γάλλους τουρίστες, που απλά είναι Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα και φορούν παραδοσιακές φορεσιές.

Δείτε το βίντεο:


Best of internet