Quantcast
THE STREAM

Ζήνα Κουτσελίνη: «Έχω κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο μιλφάρας σε γκάλοπ στο Ίντερνετ»

Μια πολύ ιδιαίτερη διάκριση που έχει πετύχει αποκάλυψε στην εκπομπή της η γνωστή παρουσιάστρια


THE NEWSROOM · 22 Σεπτεμβρίου 2021

Εβδομάδα μεγάλων Αποκαλύψεων (τουλάχιστον αντίστοιχων αυτής του Ιωάννη) είναι η τρέχουσα στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Αυτές δεν είναι απαραίτητα ειδήσεις – για παράδειγμα, χτες η γνωστή παρουσιάστρια μας αποκάλυψε τον μεγάλο σεβασμό που τρέφει για το ιστορικό κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου. Κάτι είναι κι αυτό.

Σήμερα όμως είχαμε μια πραγματική αποκάλυψη. Πιο συγκεκριμένα, η Ζήνα Κουτσελίνη μας πληροφόρησε ότι μια φορά είχε ανέβει πολύ ψηλά σε μια πολύ ειδική κατάταξη: Αυτή με τις μεγαλύτερες μιλφάρες. Αυτό έγινε εκεί που γίνονται όλα τα σπουδαία πράγματα, δηλαδή στο Ίντερνετ. Εκεί, κάποιος είχε φτιάξει ένα σχετικό δημοψήφισμα, το οποίο περιλάμβανε και φωτογραφίες από τις διάφορες υποψήφιες. Στον εν λόγω διαγωνισμό, η κ. Κουτσελίνη βγήκε τρίτη παγκοσμίως, ανάμεσα σε 15-20 άλλες υποψήφιες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνθρωπος που ενημέρωσε την κ. Κουτσελίνη για τη συμμετοχή της συμμετείχε ο ίδιος ως ψηφοφόρος. Μάλιστα, δεν είναι καν σαφές αν οι υπόλοιποι ψηφοφόροι ήταν ενήμεροι για το ποια είναι αυτή που ψηφίζουν.

Σε κάθε περίπτωση, τους κέρδισε:

«Κάποια στιγμή ένας κύριος μου έστειλε ένα μήνυμα στο facebook και με ρώτησε ”εσεις δεν είστε σε αυτή την φωτογραφία;”. Κάποια στιγμή είχα κάνει μια φωτογράφιση στο περιοδικό Down Town. Ήταν η πρώτη μου φωτογράφιση όταν ήμουν ακόμα μελαχρινή. Την είχαν πάρει λοιπόν και την είχαν βάλει σε ένα δημοψήφισμα με τις μιλφάρες παγκοσμίως.

Όχι όμως ως Ζήνα. Είχαν πάρει φωτογραφίες από γυναίκες που έβρισκαν στο διαδίκτυο. Αυτός που μου έστειλε τη φωτογραφία ψήφιζε. Μέχρι τη στιγμή που είχα μπει σε αυτό που μου έστειλε, ήμουν τρίτη με τις μιλφάρες παγκοσμίως! Τρίτη μιλφάρα παγκοσμίως που το πας!»

Δείτε το βίντεο:

Άλλο ένα μετάλλιο για τη χώρα μας και την τηλεόρασή της.

 

Best of internet