Quantcast
THE STREAM

Δακρυγόνα αντί για πιτόγυρα έφαγαν τουρίστες που είχαν βγει στα Εξάρχεια για φαΐ

Στην παραδοσιακή συνταγή της ΕΛΑΣ μυήθηκαν χτες οι ξένοι επισκέπτες της περιοχής, σύμφωνα με την καταγραφή της Τατιάνας Μπόλαρη


THE NEWSROOM · 7 Νοεμβρίου 2023

Την αμήχανη πλην εξωτική εμπειρία του να είσαι τουρίστας στα Εξάρχεια συνέλαβε χτες ο φακός της γνωστής φωτορεπόρτερ Τατιάνας Μπόλαρη, αγαπητές φίλες και φίλοι. Σύμφωνα με τη φωτορεπόρτερ, η αφορμή ήταν μια μικρή σε μέγεθος κινητοποίηση της Επιτροπής Κατοίκων Εξαρχείων το βράδυ της Δευτέρας 6/11 στο εργοτάξιο του Μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων.

Σε μια «τι πιο σύνηθες να συμβεί» εξέλιξη, η ΕΛΑΣ απάντησε με χημικά και η οδός Βαλτετσίου έγινε για λίγες στιγμές ένα reality check για τους επισκέπτες από το εξωτερικό που άραζαν στις ταβέρνες. Ως γνωστόν, η γρήγορη τουριστικοποίηση των Εξαρχείων έχει φέρει άπειρους ξένους τουρίστες στην περιοχή που διάφορα φωτεινά μυαλά θεωρούσαν το απόλυτο γκέτο της Αθήνας.

Όμως όπως όλοι ξέρουν, α) μέσα στα Εξάρχεια υπάρχουν δύο λύκοι και β) η ΕΛΑΣ πιστεύει ότι λίγο δακρυγόνο βασικά κάνει καλό στην υγεία:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Bolari (@tatianabolari)


Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε αν το ότι έφαγαν παραδοσιακά ελληνικά δακρυγόνα πάνω από τζατζίκι και τους γύρους θα τους φανεί bad trip ή authentic greek experience που δε θα τους έδινε ποτέ κανένας τουριστικός οδηγός, είναι και τα δύο εξίσου πιθανά.

Best of internet