Quantcast
THE STREAM

Την έκαναν Αχτσιόγλου & Friends από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Φυσικά, για να φτιάξουν δική τους κοινοβουλευτική ομάδα


THE NEWSROOM · 23 Νοεμβρίου 2023

Κυριολεκτικά αυτή τη στιγμή που μιλάμε βαράει διάλα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αγαπητές φίλες και φίλοι. 10 βουλευτές του αποχώρησαν για να σχηματίσουν την δική τους κοινοβουλευτική ομάδα, η οποία θα έχει επικεφαλής τον Αλέξη Χαρίτση και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον Νάσο Ηλιόπουλο. Στην παρακάτω  φωτογραφία φαίνονται οι δύο τελευταίοι την ώρα που πηγαίνουν στο γραφείο του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα για να του ανακοινώσουν τις εξελίξεις:

Η σύνθεση της νέας ΚΟ άρα θα είναι η εξής: Αναγνωστόπουλου Σία, Αχτσιόγλου Έφη, Ζεϊμπεκ Χουσεΐν, Ηλιόπουλος Νάσος, Τζανακόπουλος Δημήτρης, Τζούφη Μερόπη, Φερχάτ Οζγκιουρ, Φωτίου Θεανώ. Σε αυτούς έρχονται να κολλήσουν οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Πέτη Πέρκα, ώστε να εξασφαλιστεί το μαγικό (ενισχυμένο) 10ρι. Σύμφωνα με το Έθνος, φαίνεται να υπάρχει συζήτηση με άλλους δύο ακόμη.

Η διάλυση όμως δεν αφορά μόνο τους βουλευτές. Χτες ανακοινώθηκαν μια σειρά από αποχωρήσεις (που ακολουθούν άλλες αποχωρήσεις του προηγούμενου διαστήματος) μελών και στελεχών του κόμματος, όπως αυτοί του Τομέα Δικαιωμάτων, των οργανώσεων του Πειραιά (οι οποίοι αποχώρησαν με στίχους Χατζηφραγκέτα) και ποιος ξέρει πόσοι ακόμα θα ακολουθήσουν.  Επίσης, και πάλι σύμφωνα με το Έθνος, το Σάββατο συνεδριάζει το Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και οι περισσότεροι, μεταξύ των οποίων και ο γραμματέας, σκέφονται να την κάνουν.

Θα μείνει στρατηγός χωρίς στρατό ο Κασσελάκης, αγαπητές φίλες και φίλοι; Καλό υλικό για τις στοιχηματικές.

Best of internet