Quantcast
THE STREAM

Βουλευτής ΝΔ ξέχεσε καθηγητή ιδιωτικού σχολείου για κακούς βαθμούς στον γιόκα του

ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΟΝ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙΡΕΙ


THE NEWSROOM · 14 Φεβρουαρίου 2024

Παρά το όλο πρήξιμο υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων, ούτε με τα ιδιωτικά σχολεία βγάζουν άκρη οι Νεοδημοκράτες, αγαπητές φίλες και φίλοι. Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA, κυβερνητικός βουλευτής απείλησε καθηγητή στο σχολείο του παιδιού του επειδή του έβαλε κακό βαθμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχολείο είναι στα βόρεια προάστια (όχι ότι περιμέναμε ότι θα ήταν στο Ζεφύρι). Σε κάθε περίπτωση, οι γονείς είχαν πάει στο σχολείο για να ακούσουν την κλασική ενημέρωση προόδου από τους εκπαιδευτικούς. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, ο βουλευτής πλησίασε τον μαθηματικό του γιόκα του και άρχισε να τον απειλεί με διάφορες εκφράσεις όπως «θα σε τελειώσω», «θα δεις τι θα πάθεις», «θα σε καταγγείλω στο Υπουργείο Παιδείας». Σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους, ο βουλευτής ήταν εκτός εαυτού.

Πάντως, ο μαθηματικός φαίνεται ότι άκουσε ψύχραιμος το βουλευτικό ξέχεσμα και δεν αντέδρασε. Στη συνέχεια, ο σύλλογος διδασκόντων ενημέρωσε για τα γεγονότα με επιστολές τόσο το διοικητικό συμβούλιο του σχολείου όσο και τον σύλλογο γονέων.

Τώρα αν εμείς πούμε «πάρτε κάτι άριστους ρε» θα είναι λαϊκισμός;

Best of internet