Quantcast
THE STREAM

Σταυροφόρος των Ευρωεκλογών με το κόμμα ΝΙΚΗ ο Λυκούργος από το Disney Club

Παιδικά χρόνια = wrecked


THE NEWSROOM · 16 Απριλίου 2024

Εδώ που φτάσαμε, ούτε αυτό δε μας κάνει εντύπωση. Αν είστε μιας ηλικίας και πάνω (όχι ιδιαίτερα μεγάλης, αλλά όχι και ιδιαίτερα μικρής), θα θυμάστε την εκπομπή Disney Club που παρουσίαζαν ο Λυκούργος Μαρκούδης και η Καρολίνα Παναγοπούλου. Η εκπομπή του MEGA, η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται το 1994 και συνεχίστηκε ως τα τέλη των 90s ήταν η μάλλον πιο hot εκπομπή για παιδιά.

Μετά το τέλος του Disney Club η Καρολίνα χάθηκε από τη δημοσιότητα, αλλά ο Λυκούργος συνέχισε να δουλεύει σε (διαφορετικού τύπου) ΜΜΕ. Κάποια στιγμή είχε μαθευτεί ότι είναι διευθυντής προγράμματος του ραδιοσταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας. Επίσης, φαίνεται ότι έχει γίνει κάτι σαν έξπερτ στο Άγιο Φως.

«Προσκεκλημένος στην εκδήλωση ήταν ο κ. Λυκούργος Μαρκούδης, Διευθυντής προγράμματος Πειραϊκής εκκλησίας 91,2 FM, ο οποίος μέσα από πολλές πηγές και με τον ιδιαίτερο χαρισματικό λόγο του, κατέθεσε πλήθος προσωπικών μαρτυριών του Αγίου Φωτός, αυτόπτων μαρτύρων (Πατριαρχών και απλών πιστών), με τη βοήθεια οπτικοακουστικού υλικού.»

Πολιτικά, ο αγαπημένος παρουσιαστής για τα παιδάκια που μεγάλωσαν στα 90s σε κάποια φάση έγινε αρνητής πνιγμένων προσφύγων;

Ακόμη, έκανε πολλές μεταγλωττίσεις, αναλαμβάνοντας μεταξύ άλλων και το σημαντικό task που ήταν η φωνή του Γάιδαρου από το Shrek:

Τι λείπει από τη στροφή ζωής που φέρνει έναν άνθρωπο από το Disney Club στις μαρτυρίες για το Άγιο Φως και τα όξω οι πρόσφυγες; Μα φυσικά, μια πολιτική υποψηφιότητα με το κατάλληλο κόμμα. Αυτό ακριβώς έγινε, αγαπητές φίλες και φίλοι. Ο Λυκούργος Μαρκούδης κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με το κόμμα ΝΙΚΗ:

Άνετα μπορεί αυτή τη στιγμή ο Κασσελάκης να ψάχνει την Καρολίνα για να την ψήσει να κατέβει κι αυτή.

Best of internet