Quantcast
THE STREAM

Μπουκετώθηκαν στη Βουλή βουλευτής Βελόπουλου και πρώην βουλευτής Σπαρτιατών

ΞΥΠΝΑΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΞΥΠΝΑΕΛΛΗΝΑ;


THE NEWSROOM · 24 Απριλίου 2024

Συνεχίζονται ακόμη πιο σκληρά τα τραβήγματα στον χώρο της ευρύτερης Δεξάς, αγαπητές φίλες και φίλοι. Μετά την επίθεση πρώην υποψήφιας του ΝΙΚΗ σε βουλευτίνα της ΝΔ, έχουμε την επίθεση πρώην βουλευτή των Σπαρτιατώνε σε νυν βουλευτή του Βελόπουλου μέσα τη Βουλή των Ελλήνων.

Πιο συγκεκριμένα, ο πλέον ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος κοπάνησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο. Οι δύο εκλεκτοί του ελληνικού λαού είχαν σκυλοβριστεί πιο πριν, με το κόντεξτ να είναι η συζήτηση για το αίτημα άρσης ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου στην Ολομέλεια της Βουλής. Το αίτημα για την άρση ασυλίας έγινε μετά από μήνυση του πατέρα του Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος υποστηρίζει ότι η διαδικτυακή επίθεση που δέχεται έχει οργανωθεί από τον μεγαλέμπορο κηραλοιφών.

Όπως μπορείτε να δείτε, ο διάλογος έσταζε επίπεδο:

Κ. Φλώρος : Αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές.
Β. Γραμμένος : Βούλωσε το εσύ σκουπίδι
Κ. Φλώρος : Άντε
Β. Γραμμένος: Γ@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γα@@@ θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιόπ@@

Το επεισόδιο έγινε στις σκάλες της Βουλής, αφού βγήκαν από την Ολμέλεια. Ο Βασίλης Γραμμένος κατέληξε στο ιατρείο της Βουλής. Αυτές είναι οι φωτογραφίες από το συμβάν:

Eurokinissi

Eurokinissi

Eurokinissi

ΙΝΤΙΜΕ

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα ο Κ. Φλώρος θα παραπεμφθεί και ποινικά και για άρση της ασυλίας του. Επίσης, ότι θα αποχωρήσει συνοδεία φρουράς και ότι θα φάει 15ημερο ban από τις εργασίες της Βουλής. Πρόσθεσε επίσης ότι ο κανονισμός της Βουλής δεν είναι αρκετά εξελιγμένος για περιπτώσεις βουλευτών που μπουκετώνονται.

Όπως είπε:

«Ο Κανονισμός της Βουλής δεν προβλέπει την κτηνώδη συμπεριφορά για αυτό είναι επιεικής. Το πιο βαρύ που μπορώ να επιβάλω είναι να τον απομακρύνω με τη φρουρά για 15 μέρες από τις εργασίες του Σώματος. Χάδι έναντι της χυδαιότητας.»

Έτσι είναι, η Ελλάδα καταφέρνει κάθε φορά να σε εντυπωσιάσει.

 

 

 

Best of internet