Quantcast
guide EVENTS

Τo Coma XL έρχεται φέτος πιο Μεγάλο, πιο Γρήγορο και πιο Δύνατο από ποτέ

ΞΥΠΝΑ ΡΕΙΒΕΡ, δεν πρέπει να το χάσεις το πιο XL event της πόλης


LUBEN CREW · 15 Μαρτίου 2024

Σε μια πόλη που φαίνεται πως διψάει για μεγάλα ηλεκτρονικά event (που γίνονται ολοένα καλύτερα) το COMA ΧL σεβόμενο το κοινό του, έρχεται να ικανοποιήσει ξανα την αθηναϊκή σκηνή και φέτος με ένα bigger, faster & stronger (όπως δηλώνουν οι ίδιοι) XL event στο TAE KWON DO στις 20 Απριλίου.

Μετά το άκρως επιτυχημένο event στο EON, το COMA XL μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο με τις προσδοκίες φέτος είναι σαφώς περισσότερες. Μεγαλύτερη Οθόνη (κάτι για 10 μέτρα ανέφεραν οι τρελοί), πιο Δυνατός Ήχος (το τόνισαν ιδιαίτερα αυτό μιας και η παραγωγή είναι ολόδική τους φέτος) αλλά και Γρηγορότερος Φωτισμός ώστε να ικανοποιηθεί και ο πιο απαιτητικός ρέιβερ.

Οι καλεσμένοι για φέτος είναι: ο πρωτομάστορας των Coma parties Dax J, ο μπαρουτοκαπνισμένος Hector Oaks, η classy lady της techno Anetha, ο Sunil Sharpe ο πιο ιρλανδόφατσας Dj που υπάρχει εκεί έξω αλλά και οι δικοί μας Jerm, Figkott και RLCT για έναν μαραθώνιο 10ώρο techno event που παρόμοιο του δεν έχει δει φέτος η πόλη. Στα Visuals οι μοναδικοί Eyes Wide Shut που μετά το περσινό καυλωμένο ντεμπούτο τους στο CoMA XL 2023 έχουν υποσχεθεί ότι στο φετινό XL θα είναι το Highlight της βραδιάς.

Οι ίδιοι οι διοργανωτές σε αναρτήσεις τους δηλώνουν θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για την ομαλή διεξαγωγή του event με όλες τις απαραίτητες ανέσεις για το κοινό και εγγυώνται για μια οπτικοακουστική υπερπαραγωγή ευρωπαϊκών δεδομένων.

Για να αποφύγουν τον μεγάλο συνωστισμό έχουν μάλιστα αποφασίσει να βγάλουν σε κυκλοφορία αυστήρα 1700 tickets όποτε ΞΥΠΝΑ ΡΕΙΒΕΡ, ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ να πάρεις το ticket σου εδώ.

Best of internet