Quantcast
ADVERTORIALS

Τι είναι πια αυτό το manifesting; Μάθετε να μιλάτε τη νέα γλώσσα της εποχής

Δεν έχετε απολύτως καμία ιδέα τι είναι αυτές οι περίεργες φράσεις που ακούτε γύρω σας; ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΑΣ


THE NEWSROOM · 2 Μαΐου 2024

Έχετε ακούσει ποτέ τη γλώσσα της νεολαίας; Είναι ΟΤΚ, δηλαδή ό,τι καλύτερο σε περίπτωση που σας φάνηκε Γραμμική Α‘. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν το ατελείωτο (οκ, υπερβάλλουμε λίγο) ταξίδι στη νέα αυτή γλώσσα με μία από τις πιο σημαντικές της έννοιες: Για αρχή, σας μιλήσουμε για το manifesting.

Για να μην πούμε κάτι για σύμπαντα που συνωμοτούν (δεν συνωμοτεί το σύμπαν για πάρτη μας, ας το αποδεχτούμε), η έννοια του manifesting πρακτικά υπονοεί ότι αν πιστεύουμε πολύ στους στόχους και τα όνειρά μας και ελπίζουμε πάρα πολύ σε αυτά, τότε αυτά μπορεί να γίνουν αλήθεια. Γιατί; Γιατί η πίστη σε θετικά πράγματα και η ελπίδα ότι μπορεί να γίνουν πραγματικότητα (manifest) είναι από μόνες τους δύναμη για τη ζωή. Πρώτο μάθημα.

Άρα, όποιος έχει κάθε μέρα θετική στάση προς τα πράγματα και έχει αισιοδοξία για τη ζωή, έχει (το λιγότερο) μεγαλύτερη πιθανότητα να αποκτήσει και μια θετικότερη ζωή. Γι’ αυτό η έννοια του manifesting πάει πακέτο με την έννοια το glow up, δηλαδή της βελτίωσης σε ατομικό επίπεδο, σωματικό και ψυχικό και συναισθηματικό. Όμως όπως λέει το glo, η λάμψη αυτή βρίσκεται μόνο μέσα μας και ανοίγεται μόνο αν ξεκλειδώσουμε τις δυνατότητες για να κατορθώσουμε όλα όσα ονειρευόμαστε, αν κάθε μέρα ψάχνουμε και βρίσκουμε την έμπνευση για να λάμψουμε. Άρα, glo up λοιπόν!

Όποιος προσπαθεί θα τα καταφέρει αυτά που στοχεύει κι όποιος θέλει πολύ θα αποκτήσει αυτά που θέλει. Αν πχ θέλετε η νέα σεζόν να σας βρει πιο stylish από ποτέ, θα πρέπει να ξεκινήσετε πιστεύοντας ότι στη μέση της θα σας κοιτάνε με ανοιχτό το στόμα. Αυτό είναι το σημείο εκκίνησης. Κάντε manifest τον καλύτερό σας εαυτό και δε θα πιστεύετε ούτε εσείς το glow up που θα έρθει! Και φυσικά, ταξίδια, γνωριμίες, νέες εμπειρίες, νέα χόμπι και δραστηριότητες, όλα βοηθάνε και όλα παίζουν ρόλο. Όπως η εμπειρία του glo, για παράδειγμα. Δε νομίζουμε!

Κάτι σας έχει κινήσει το ενδιαφέρον με όλα αυτά; Συντονίσου εδώ και κάνε το δικό σου glo up!

Best of internet