Quantcast

Μα τον Γκάνταλφ τον Γκρίζο, έρχεται νέα ταινία Lord of the Rings το 2026

The Hunt for Gollum ο τίτλος, Andy Serkis ο σκηνοθέτης, Peter Jackson ο παραγωγός, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

THE NERDSTREAM

9 Μαΐου 2024

Ώπα, τι έγινε ρε παιδιά; Τι ξαφνικό ήταν αυτό; Έτσι στην ψύχρα, που λέτε, ανακοινώθηκε πως έρχεται νέα ταινία Lord of the Rings με reunion της τρελοπαρέας της κλασικής τριλογίας, δηλαδή Warner και Peter Jackson στην παραγωγή με Andy Serkis να σκηνοθετεί. Κι αφού σκηνοθετεί ο Serkis, ναι, καλά το καταλάβατε, η ταινία θα είναι για το Γκόλουμ.

Για την ακρίβεια, η ταινία θα λέγεται The Hunt for Gollum και λογικά θα πρόκειται για origin story του Γκόλουμ με τον Serkis να επαναλαμβάνει τον ρόλο του συμπαθέστατου αυτού πλάσματος. Ακόμα δε γνωρίζουμε τίποτα άλλο για το story αφού το σενάριο είναι στα πρώτα στάδια της διαδικασίας συγγραφής, αλλά ξέρουμε σίγουρα πως ο Serkis είναι αρκετά χαρούμενος:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrew Serkis (@andyserkis)

Πάντως, και χωρίς να θέλουμε να γίνουμε προφήτες κακών μαντάτων, τα σκηνοθετικά credits του Serkis περιλαμβάνουν μέχρι στιγμής ταινίες σαν το Mowgli και το Venom 2, πράγματα που δεν τα λες και τα πιο ελπιδοφόρα δείγματα γραφής. Τέλος πάντων, πάμε και βλέπουμε – και θυμίζουμε ότι στο μεταξύ περιμένουμε και 2η σεζόν της σειράς LotR της Amazon μέσα στο 2024.

Best of internet