Quantcast
THE STREAM

Με Χαρδαλιά για Πατούλη στη θέση ου Πατούλη ετοιμάζει η ΝΔ το γαλάζιο Game of Thrones της Περιφέρειας Αττικής

Είναι πράγματα αυτά, δαπιτοχωριάτης να τουφεκάει δαπιτοχωριάτη;


THE NEWSROOM · 31 Ιουλίου 2023

Το απόλυτο αυτοδιοικητικό drama μας χάρισαν οι τελευταίες μέρες του Ιουλίου αγαπητές φίλες και φίλοι. Η αρχή του κακού έγινε όταν ο Γιώργος Πατούλης εξέπεσε της εύνοιας του Κυριάκου Μητσοτάκη λόγω των χορευτικών του ικανοτήτων:

Δεδομένου ότι αυτό έγινε σε ένα όχι ιδιαίτερα χορευτικό κλίμα (λόγω γεγονότων σε Κάρυστο και Νέα Αγχίαλο), η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε ότι ο Πατούλαρος το γάμησε και ψόφησε, παρότι ζήτησε συγγνώμη (είπε ότι τον παρέσυραν οι σειρήνες). Έτσι, άρχισε να ψάχνει αντικαταστάτη του.

Μετά από σύντομη εξέταση διάφορων πιθανών εκλεκτών (μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου αλλά και ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης – για τους φίλους Πάχα), έγινε κατανοητό ότι όλα δείχνουν στον Dark Knight της εποχής Covid19. Εντέλει, το Σάββατο ο Νίκος Χαρδαλιάς συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Επικρατείας Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό Γιάννη Μπρατάκο, όπου και συμφώνησαν ότι αυτός θα είναι ο νέος υποψήφιος.

Meanwhile, o Πατούλης αποφάσισε ότι οι συγγνώμες είναι συγγνώμες, αλλά και η υποψηφιότητα είναι υποψηφιότητα. Έτσι, χτες το βράδυ δημοσίευσε ένα βίντεο από ασφαλτόστρωση της Συγγρού, κάτι που μας οδηγεί να πιστέψουμε ότι δε θα αποσυρθεί για να στηρίξει Χαρδαλιά. Επίσης είναι άλλη μια επιβεβαίωση ότι άμα βλέπεις να γίνονται πραγματάκια στους δρόμους, έρχονται εκλογές:


Το τέλειο βέβαια είναι ότι ο Χαρδαλιάς κατάφερε να βάλει κι αυτός μια μεγάλη πατάτα στο βιογραφικό του πριν ανακοινωθεί η υποψηφιότητα. Αναφερόμαστε φυσικά στο υπέροχο σκηνικό με τον απόρρητο χάρτη στη Θεσσαλονίκη. Σε κάθε περίπτωση, εμείς δηλώνουμε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε από κοντά την γαλάζια κόντρα στην Περιφέρεια:

Best of internet