Quantcast
THE STREAM

Πρώην νεολαίοι ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κασσελάκης ακύρωσε τη συνάντηση μας, είπε να πάμε για ποτάκι»

Ας λύσουμε τα προβλήματά μας με μια γύρα σφηνάκια


THE NEWSROOM · 28 Νοεμβρίου 2023

Ο απόλυτος χομπίστας της χώρας φαίνεται ότι είναι πλέον ο Στέφανος Κασσελάκης, αγαπητές φίλες και φίλοι. Η απόδειξη γι’αυτό είναι η υπέροχη ιστορία που μοιράστηκε με το κοινό στο Kontra Channel ο πρόσφατα αποχωρήσας από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ευθύμης Λαμπάδας, ο οποίος είναι πρώην μέλος της γραμματείας του Κεντρικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, ο Κασσελάκης τους κέρασε κάτι σαν το Ρίσι Σούνακ treatment αλλά στο πιο φασαίικο. Πιο συγκεκριμένα, ακύρωσε την προγραμματισμένη πολιτική συνάντηση μαζί τους (προφανώς όταν τα μέλη της Νεολαίας ήταν ένα βήμα πριν την αποχώρηση) και τους αντιπρότεινε να πάνε για βραδινό ποτάκι.

Όπως είπε:

«Εμείς τον καλέσαμε σαν γραμματεία Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, δέχθηκε και μετά μας ακύρωσε για κάποιους προσωπικούς λόγους μια ώρα πριν τη συνάντηση και μας είπε να πάμε για ποτό το βράδυ. Αυτή ήταν η αντιμετώπιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη γραμματεία της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.»

Το αστείο είναι ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τελικά όντως πήγε για ποτό με κάποιους νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με αυτούς που παρέμειναν στο κόμμα. Η περιοχή της επιλογής τους ήταν το Ψυρρή:

Επίσης, προς το παρόν ισχυρίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δημογραφικό πρόβλημα παρά τις αποχωρήσεις τόσων μελών και στελεχών:

Best of internet