Quantcast
THE STREAM

Πετάχτηκαν μπροστά από τεθωρακισμένο στην παρέλαση για να ανοίξουν σημαίες της Παλαιστίνης

Αρχηγός τεθωρακισμένου be like: ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


THE NEWSROOM · 26 Μαρτίου 2024

Καρδιακό παραλίγο να πάθει λογικά ο οδηγός ενός τεθωρακισμένου Μ113 που συμμετείχε στην παρέλαση, αγαπητές φίλες και φίλοι. Την ώρα που το όχημα έφτανε στο ύψος της Κοραή (επί της Πανεπιστημίου), Παλαιστίνιοι πρόσφυγες και μετανάστες πετάχτηκαν μπροστά του και άνοιξαν σημαίες της Παλαιστίνης, προσπαθώντας να θυμίσουν για άλλη μια φορά στον κόσμο το καθημερινό μακελειό που διαπράττει το Ισραήλ στη Γάζα.

Η παρέμβαση δεν κράτησε παρά λίγα δευτερόλεπτα, καθώς αστυνομικοί όρμησαν για να τους μαζέψουν. Η ΕΛΑΣ έκανε συνολικά 7 ή 8 προσαγωγές, με κάποιους από τους Παλαιστινίους να μεταφέρονται στη ΓΑΔΑ και κάποιους άλλους στο ΑΤ Εξαρχείων. Σε κάθε περίπτωση, μέχρι τις 5 το απόγευμα είχαν αφεθεί όλοι ελεύθεροι.

Δείτε το βίντεο:

 

Να πούμε εδώ ότι εντέλει ο οδηγός απλά έκοψε ταχύτητα, διότι το τεθωρακισμένο δεν σταμάτησε ποτέ να κινείται τελείως. Κατά πάσα πιθανότητα, περισσότερο κι από το να πατήσει κόσμο, ο οδηγός θα φοβόταν ότι θα είναι υπεύθυνος για μια ατελείωτη καραμπόλα με τανκς, τζιπ, φορτηγά, εκτοξευτές πυραύλων και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Οκ, θα την πληρώναμε με τους φόρους μας, αλλά φανταστείτε τα memes.

 

Best of internet