Quantcast
THE STREAM

«Δεν είναι ταξί το περιπολικό» απάντησαν στην 28χρονη από την Άμεση Δράση όταν κάλεσε

Άξιος ο μισθός σου στιγμή


THE NEWSROOM · 3 Απριλίου 2024

Η γυναικοκτονία των Αγίων Αναργύρων έχει αναδείξει τα πολλαπλά επίπεδα αχρηστίας και αδιαφορίας στην ΕΛΑΣ, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό που άκουσε η 28χρονη λίγο πριν δολοφονηθεί είναι από τα χειρότερα που έχουμε ακούσει. Ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος έδωσε στην εκπομπή του Ευαγγελάτου Live News την συνομιλία που είχε το θύμα με την Άμεση Δράση, και εκεί μπορούμε να δούμε ακριβώς τι ειπώθηκε.

Όταν λοιπόν η 28χρονη Κυριακή πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση, ζήτησε να έρθει ένα περιπολικό να την μεταφέρει σπίτι της. Ο αστυνομικός που ήταν στο τηλέφωνο «100» της απάντησε απαξιωτικά ότι δεν πρόκειται να της κάνουν τον ταρίφα και της πρότεινε να πάει το περιπολικό στο σπίτι της για να δει εκεί τι γίνεται με τον πρώην της. Τα υπόλοιπα είναι θλιβερή ιστορία:

«Κυρία μου, το περιπολικό δεν είναι ταξί.»

Περισσότερα για το ρεπορτάζ εδώ:

Εντωμεταξύ, ο Ευαγγελάτος έβγαλε και την Εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου. Αυτή είπε πάαααρα πολύ σημαντικά πράγματα, όπως ότι κακώς το σχολιάζουμε γιατί είναι υλικό για το δικαστήριο και ότι η ίδια θα προτιμούσε να ειπωθεί κάτι πιο ευγενικό (!). Εδώ λοιπόν έχουμε την αμήχανη στιγμή που ο Ευαγγελάτος είναι η φωνή της λογικής και ρωτάει αν το πρωτόκολλο έχει αξία και λογική και αν αυτές λειτούργησαν σε αυτή την περίπτωση.

Ελλάδα 2.0 και βάλε.

Best of internet