Quantcast
THE STREAM

Με αφίσες του Παπαδόπουλου γιόρτασαν την 21Απριλιά στη δημοκρατική Μεσσηνία

Παρότι θα μέτραγε αν είχαν βάλει αφίσες του Σπύρου ή του Αβραάμ Παπαδόπουλου


THE NEWSROOM · 23 Απριλίου 2024

Αψέχαστος φαίνεται ότι παραμένει στη συγκεκριμένη περιοχή της Πελοποννήσου ο chief δικτάτορας της Επταετίας, Γιώργος Παπαδόπουλος. Για να είμαστε δίκαιοι, οι εν λόγω αφίσες δεν έκαναν την εμφάνισή τους παντού, αλλά στους Γαργαλιάνους και την Πύλο.

Όσον αφορά την προέλευσή τους, οι αφίσες υπογράφονται από την «Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση (Λ.Ε.Π.Ε.Ν.)», η οποία είναι διάσπαση της Χρυσής Αυγής και συνοδεύονται από την ατάκα «Πού είσαι Παπαδόπουλε;» (πολλά χρόνια πεθαμένος, αν έχουν όντως την απορία). Το ευφάνταστο όνομα ΛΕ.Π.Ε.Ν. είναι προφανώς αναφορά στην Γαλλίδα ακροδεξιά θυγατέρα Μαρίν Λεπέν.

Αυτές είναι κάποιες από τις αφίσες:

Όσον αφορά την ίδια την οργάνωση, αρχηγός φαίνεται ότι είναι ο ντόπιος (εκ Μεσσηνίας) πρώην περιφερειακός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής στη Δυτική Ελλάδα, Χρήστος Ρήγας. Σύμφωνα με το υπόμνημα της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ο Ρήγας ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος της Χρυσής Αυγής και ανακατεμένος όχι μόνο στις “δράσεις” της ναζιστικής οργάνωσης στον Άγιο Παντελεήμονα (όπου ήταν ιδιοκτήτης καφέ – μπαρ), αλλά και στις νυκτόβιες αθλοπαιδιές της περιοχής (προστασίες κλπ).

Όπως καταλαβαίνετε, με τέτοιο βιογραφικό δεν είναι περίεργο που σε κάποιους έμεινε κι αυτός αξέχαστος σαν τον Παπαδόπουλο:

 

 

 

 

 

Best of internet