Quantcast
THE STREAM

Κίνα: Σε γιγάντια δεξαμενή ζυθοποιίας πιάστηκε να κατουράει μερακλής εργάτης

Είναι γνωστό ότι η πολλή μπύρα φέρνει κατούρημα


THE NEWSROOM · 24 Οκτωβρίου 2023

Κάτι συμβαίνει αυτές τις μέρες με κόσμο που κάνει την ανάγκη του σε ασυνήθιστα μέρη. Μετά τον επισκέπτη του Μουσείου της Ακρόπολης που τίμησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την Αθηνά Νίκη, ένας Κινέζος εργάτης ζυθοποιίας αποφάσισε να εμπλουτίσει με τα ούρα του μια δεξαμενή μπύρας.

Το περιστατικό, το οποίο συνέβη στις εγκαταστάσεις της μεγάλης Κινεζικής ζυθοποιίας Tsingtao Brewery  έγινε γνωστό από ένα βίντεο που έγινε viral στο κινεζικό social media Weibo από την Πέμπτη και μετά. Εκεί μπορούμε να δούμε έναν άνδρα με ρούχα εργασίας να ανεβαίνει σε μια δεξαμενή τις πρώτες ύλες και να κατουράει like a boss.

Χτες Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, η Tsingtao αποδέχθηκε ότι το περιστατικό συνέβη στις εγκαταστάσεις της, αν και δεν επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για εργαζόμενο της. Η εταιρεία προσέθεσε επίσης ότι παρέπεμψε το περιστατικό στις αρχές με την πρώτη ευκαιρία, ότι η εν λόγω παρτίδα βύνης έχει σφραγιστεί και ότι το εργοστάσιο λειτουργεί κανονικά.

Το σχετικό statement μεταξύ άλλων δηλώνει τα εξής:

«Η εταιρεία δίνει μεγάλη σημασία στις αναφορές των ΜΜΕ και ανέφερε το θέμα στις αρχές δημόσιας ασφάλειας με την πρώτη ευκαιρία. Επί του παρόντος, οι αρχές δημόσιας ασφάλειας διενεργούν έρευνα.

Προς το παρόν, η παραγωγή και η λειτουργία της εταιρείας είναι φυσιολογική από κάθε άποψη!»

Παρά τον χαμό και τα δεκάδες εκατομμύρια views (η Tsingtao είναι πολύ δημοφιλής στην Ανατολική Ασία), η εταιρεία φαίνεται να απορρόφησε το σοκ. Παρότι αρχικά (το πρωί της Δευτέρας) η μετοχή της στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης έκανε βουτιά, κατάφερε να ανακάμψει μέχρι το μεσημέρι.

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η μετοχή σταμάτησε κι αυτή για ένα κατούρημα.

(πηγή)

Best of internet