Quantcast

Will Grigg’s on fire: Πως ένας παίχτης της Wigan έκανε έναν ρυθμό να εγκατασταθεί για πάντα στο κεφάλι μας

Η ιστορία του καλύτερου τραγουδιού που έγινε το καλύτερο σύνθημα και ακούμε αυτές τις ημέρες στη διαφήμιση της Novibet που έγινε viral

Διονύσης Παππάς

18 Σεπτεμβρίου 2023

Θυμάστε ότι το Euro του 2016 είχε κάποιον ύμνο, τον οποίο μάλιστα είχε γράψει ο David Guetta (από πότε είναι αυτή η εφημερίδα); Τι, δεν ήταν αυτό με τον Will Grigg ο ύμνος; Αυτό ακριβώς θέλαμε να πούμε, αγαπητές φίλες και φίλοι. Ένα σύνθημα ΕΓΙΝΕ ο άτυπος ύμνος του Euro και αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο, διότι η βάση του συνθήματος είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να είναι.

Θεωρούμε ως δεδομένο ότι αν δεν είστε γεννημένοι μετά το 2005 ή κάτι τέτοιο, συμφωνείτε ήδη ότι το Freed from Desire είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο. Το ίδιο, φυσικά, θεώρησαν και οι οπαδοί τόσων αγγλικών ομάδων, οι οποίοι αποφάσισαν να κάνουν σύνθημα με τη μελωδία του θρυλικού eurodance κομματιού. Από το 2011 ως το 2016, η ιδέα είχε γίνει πραγματικότητα από τους οπαδούς της Bohemian, της Stevenage και της Newcastle.

Όμως οι συνθήκες απαιτούσαν περαιτέρω ωρίμανση (σαν καλό τυρί). Έπρεπε να έρθει το 2016 και ο τότε αστέρας της Wigan, Will Grigg για να γεμίσουν τα social media με το καλύτερο σύνθημα που έχει ακουστεί ποτέ σε γήπεδο. Οι τρελαμένοι οπαδοί της ομάδας φρόντισαν γι’αυτό με τις καταπληκτικές τους ερμηνείες στο γήπεδο και όπου βρουν:

Και φυσικά, η επιλογή του Will Grigg στην ομάδα της Εθνικής Βόρειας Ιρλανδίας για το Euro 2016 έδωσε την ευκαιρία και σε τρελαμένους Βορειοϊρλανδούς να το ζήσουν. Κάπως έτσι φτάσαμε στο να μη θυμάται κανένας τον ύμνο του Euro 2016 και να θυμούνται αυτό:

Τι σημασία έχει που ο Will Grigg δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο στο Euro; Καμία απολύτως. Στην καρδιά μας (κι αν όχι στην καρδιά μας, μέσα στο κεφάλι μας), έπαιζε σε όλο το τουρνουά:

Από’κει και πέρα, το τραγούδι όχι απλά είχε γίνει ο ανεπίσημος ύμνος του Euro 2016, αλλά είχε πάρει και τόση φόρα που συνέχισε να κατακτά αγγλικές και όχι μόνο κερκίδες. Από το 2016 μέχρι σήμερα, ο ρυθμός που κολλάει στο μυαλό χειρότερα κι από τσίχλα στο καλό σας παντελόνι έχει διασκευαστεί από οπαδούς της West Ham, της Manchester City, της Εθνικής Αγγλίας, της Εθνικής Ιρλανδίας της Εθνικής Ουαλίας και ποιος ξέρει πόσων ακόμα ομάδων.

Φέτος, έφτασε επιτέλους και στα ελληνικά γήπεδα – θα σας αφήσουμε να ανακαλύψετε μόνες και μόνοι σας τι μορφή πήρε εντός των γηπέδων. Για την ακρίβεια, είναι τόσο κολλητικό που ενέπνευσε μέχρι και το τελευταίο βίντεο της Novibet, το οποίο αποδίδει φόρο τιμής στο ήδη θρυλικό γηπεδικό σύνθημα. Δείτε το, ακούστε το, κολλήστε, ομολογήστε ότι δε θα το βαρεθούμε ποτέ και ξανακούστε το χωρίς μέχρι τελικής πτώσης.

Γιατί πολύ απλά, είναι ο καλύτερος ρυθμός στον κόσμο.

Best of internet